Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o garsonieră din Braşov: Patru persoane, la spital în urma incendiului declaşat la o garsonieră. Un copil, printre victime / UPDATE

ISU
incendiu Sincai Bucuresti

UPDATE

Patru persoane au ajuns, luni, la spital, în urma incendiului declanşat la o garsonieră dintr-un imobil din Braşov, printre persoanele evacuate şi evaluate de medici aflându-se şi un copil, au declarat reprezentanţii ISU Braşov pentru AGERPRES.

Acesta este conştient, fără probleme deosebite, iar alte patru victime, care au fost intoxicate cu fum şi au suferit arsuri, au fost transportate la spital.

''Un număr de şapte persoane au fost evaluate de medici. Patru dintre ele, între care şi proprietarul imobilului, au ajuns la spital, trei intoxicate cu fum şi una cu arsuri la umăr. Numărul persoanelor evacuate de pompieri din imobil a ajuns la 20. Incendiul a fost lichidat'', potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

*

ŞTIREA INIŢIALĂ

Pompierii militari intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu declanşat la o garsonieră situată la primul etaj al unui bloc cu cinci nivele de pe strada Brazilor, din cartierul braşovean Noua.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Carmen Dan: Ministrul declanşează RĂZBOIUL, după refuzul TRANŞANT din partea DNA

În total, au fost evacuate şapte persoane, potrivit AGERPRES.

''Trei persoane, dintre care una în stare de inconştienţă, primesc îngrijiri medicale. Un număr de şapte persoane au fost evacuate. La faţa locului se intervine cu trei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, o autoscară, trei echipaje SMURD, un echipaj SAJ'', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Luiza Dănilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.