Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la Tetarom: Modele de epocă ale unor mașini precum Porsche, Mercedes, BMW sau Dodge, aparținând unui cunoscut om de afaceri, s-au făcut scrum

incendiu

Modele de epocă ale unor mașini precum Porsche, Mercedes, BMW sau Dodge aparținând omului de afaceri clujean Cosmin Pavel au ars în incendiul unei hale de la Tetarom, notează Adevărul.ro.

O hală de aproape 1.000 de metri pătrați a parcului industrial Tetarom din Cluj a ars marți seara în câteva ore. Cea mai mare pagubă a suferit-o omul de afaceri clujean Cosmin Pavel, care avea aici un service auto unde se aflau aproximativ 15 mașini vechi și extrem de valoroase. O parte a halei era rezervată pentru recondiționarea unor mașini de colecție.

„Printre mașinile arse erau modele Porsche, Mercedes, BMW sau Dodge, care valorează sute de mii de euro. Sunt ale omului de afaceri Cosmin Pavel, care a fost mulţi ani, alături de un asociat, în top 300 Capital”, relatează Observatornews.ro. Nu se știe dacă mașinile erau asigurate.

În hala incendiată sunt trei compartimente în care se mai aflau, pe lângă service-ul pentru mașini de epocă, o linie de producție de mobilier şi rumeguş, un depozit de materiale diverse și spații administrative.

Marți seara, în jurul orei 19:30, un apel la numărul unic de urgență a anunțat un incendiu de amploare la o hală situată în Parcul Industrial Tetarom I din Cluj-Napoca.

Flăcările au cuprins un obiectiv cu o suprafață de peste 1.300 metri pătrați, așa că intervenția pompierilor a durat toată noaptea.

Incendiul a afectat peste o treime din suprafața halei, unde funcționau o linie de producție de mobilier, un atelier auto, un depozit de materiale diverse, precum și diverse spații administrative.

În total, zece autospeciale cu apă și spumă, trei autoscări, două ambulanțe SMURD și peste 70 de pompieri au luat parte la misiune.

De asemenea, pompierii clujeni am fost sprijiniți la intervenție de către colegi de la de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba, respectiv Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.