Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu pe Autostrada A1 - O mașină s-a făcut scrum (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la bordul unei maşini care se deplasa pe autostrada A1, pe sensul de mers Orăştie-Sebeş, în judeţul Hunedoara. Doi adulţi şi un copil au ieşit în siguranţă din autoturism, înainte ca flăcările să cuprindă toată maşina. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit.

”În urmă cu puţin timp, pompierii Detaşamentului Orăştie au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare, pentru stingerea unui izbucnit la un autoturism, pe autostrada A1, km 330, sensul de mers Orăştie-Sebeş. La sosirea echipajelor operative la faţa locului, incendiul se manifesta violent, la întregul autoturism. Pompierii au acţionat prompt, incendiul fiind lichidat în câteva minute. Din fericire, cele trei persoane (doi adulţi şi un minor) care se aflau în maşină în momentul producerii incendiului s-au autoevacuat la timp şi nu au necesitat asistenţă medicală”, a transmis ISU Hunedoara, potrivit news.ro.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit.

”Pentru această misiune au fost mobilizate în sprijin o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Alba şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a precizat ISU Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.