Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu URIAȘ lângă un cartier rezidențial din Timișoara: Arde un depozit de deșeuri electronice! Zeci de persoane au fost EVACUATE de urgență

www.antena3.ro
incendiu Timișoara

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la un depozit de electrocasnice aparţinând societăţii de salubritate Retim din Timişoara, iar fumul gros se poate observa de la depărtare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit la depozitul de deşeuri electrocasnice al Retim, societatea de salubrizare din Timişoara, aflat la marginea oraşului, pe Calea Torontalului.

Citește și: ALERTĂ - Un microbuz plin cu români, implicat într-un accident TERIBIL în Spania: O româncă însărcinată a murit

Incendiul se propagă pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi.

"Este vorba despre un incendiu la un centru de colectare deşeuri suprateran. Arde pe aproximativ o sută de metri pătraţi. Nu sunt victime, iar pericol de extindere la locuinţe nu există. Avem la faţa locului patru autospeciale cu apă şi spumă şi o autosanitară SMURD”, a declarat Elena Megherea.

Poliţistii s-au mobilizat şi ei la punctul de colectare ca să ]i ţină pe curioşi la distanţă. Depozitul de deşeuri la care a izbucnit incendiul este situat în apropierea cartierului rezidenţial din Calea Torontalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.