Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la Alba Iulia, unde au acționat peste 80 de pompieri, a fost stins după patru ore

incendiu alba iulia

Peste 80 de pompieri din şase judeţe au intervenit marţi cu 23 de mijloace tehnice pentru localizarea şi lichidarea incendiului care a cuprins un depozit de materiale reciclabile din Alba Iulia, stins după patru ore.

"Incendiul este lichidat, iar în aceste momente se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative şi stingerea ultimelor focare ascunse rămase. Pentru stingerea incendiului au intervenit peste 80 de pompieri, din 6 judeţe, cu 23 de mijloace tehnice (autospeciale de prima intervenţie şi comandă, autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autoplatforma de salvare de la înălţime, autospeciala de descarcerare, autospeciala de cercetare CBRN)", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, potrivit agerpres.ro.

Nu s-au înregistrat victime ca urmare a incendiului produs.

Incendiul s-a manifestat pe amplasamentul unui operator economic în suprafaţă de 11.000 metri pătraţi, pe care erau depozitate aproximativ 3.000 de tone de deşeuri reciclabile (mase plastice, carton etc).

Circulaţia rutieră a fost blocată pe durata intervenţiei pompierilor în zonă, pe DN 1 la ieşirea din municipiul Alba Iulia către Teiuş.

Un depozit de deşeuri reciclabile din Alba Iulia a fost cuprins marţi de flăcări, fumul provocat de acesta putând fi observat de la câţiva kilometri distanţă. Incendiul s-a manifestat cu flacăra vizibilă şi cu degajare mare de fum.

Au acţionat pompieri din Alba, Bihor, Cluj, Hunedoara, Sibiu şi Timiş.

Locuitorii din Alba Iulia şi din localităţile învecinate au primit un mesaj RO-ALERT în urma incendiului, prin care li se recomanda să închidă uşile şi ferestrele, să astupe gurile de aerisire şi să oprească funcţionarea instalaţiilor de ventilaţie sau climatizare.

Depozitul în cauză este situat la marginea oraşului, în imediata apropiere a unei fabrici de cablaje şi a unui centru comercial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.