Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la groapa de gunoi a Clujului a fost stins după aproape 24 de ore, cauza fiind în curs de stabilire

www.agerpres.ro
autospecială pompieri ISU

Pompierii au reuşit să stingă, joi seară, incendiul de la groapa de gunoi a Clujului, după o intervenţie care a durat aproape 24 de ore, echipele retrăgându-se după stingerea tuturor focarelor. Cauza izbucnirii focului urmează să fie stabilită de specialişti. Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, incendiul izbucnit la groapa de gunoi a fost stins joi seară, pompierii retrăgându-se după stingerea ultimelor focare.

Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, iar intervenţia a durat aproape 24 de ore. Deocamdată, cauza izbucnirii focului nu este cunoscută, pompierii urmând să o stabilească în zilele următoare. Un puternic incendiu a izbucnit miercuri seară la groapa de gunoi a Clujului, de la Pata Rât, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale.

Majoritatea focarelor au fost stinse până joi dimineaţă, dar intervenţia a fost dificilă, întrucât alimentarea cu apă a maşinilor de intervenţie s-a făcut cu dificultate, din cauză că hidranţii nu au avut presiune. Depozitul de deşeuri de la Pata Rât, judeţul Cluj, care arde de peste douăzeci de ore, are autorizaţie de mediu valabilă, au anunţat, joi, reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu. Potrivit acestora, în 2017, s-au efectuat cinci controale la depozitul respectiv, fiind aplicate două amenzi în valoare de 35.000 de lei. Şeful Gărzii de Mediu Cluj a fost înlocuit din funcţie, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.