Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe 'asaltul' asupra TVR. Lider parlamentar din coaliția de guvernare cere demiterea reprezentanților PSD și a Doinei Gradea

tvr

Președintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR), a anunțat sâmbătă că după revenirea parlamentarilor din vacanță va începe „curățenia” în TVR prin schimbarea șefei televiziunii publice și a reprezentanților PSD din conducerea TVR.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020

„Acum 2 zile, pe banii noștri, TVR1 a avut de revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirațiilor. Ceva mai contraproductiv nu se putea”, a scris deputatul USR PLUS pe Facebook.

„Voi chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situații. Firea, Olguța și Dăncilă au plecat. Doina Gradea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo. Ne întâlnim în sesiune ordinară în februarie și începem curățenia”, a adăugat Iulian Bulai.

Comisiile parlamentare pot propune, cu votul majorităţii membrilor, demiterea oricărui membru al consiliului de administraţie, a cărui activitate este necorespunzătoare. Parlamentul decide prin votul majorităţii. De asemenea, respingerea de către Parlament a raportului anual depus de TVR atrage demiterea, de drept, a consiliului de administraţie respectiv.

TVR 1 a prezentat de Revelion un program în care s-a regăsit ”Vacanţa Mare”, de la 23.00, cu Mugur Mihăiescu, actor şi antreprenor din sectorul HoReCa ce a particpat la protestele anti-mască din Piaţa Victoriei. La programul special din noaptea dintre ani a fost prezent şi Dan Bittman, coronasceptic vocal în anul care a trecut. Potrivit paginademedia.ro, programul de Revelion de la TVR 1 a fost urmărit de 509.000 telespectatori, fiind pe locul cinci în topul audienţelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.