Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe Bookfest 2015

Bookfest 2015

Peste 1.000.000 de volume și 200 de edituri așteaptă cititorii la ediția jubiliară Bookfest. Cehia este Invitatul de onoare. Publicul are acces gratuit la evenimente

Salonul Internațional de Carte Bookfest a ajuns la cea de a zecea ediție. Sărbătoarea cărții va fi deschisă mâine, la ora 12.00, la Romexpo. Publicul are acces gratuit la evenimente și lansări ale unor autori de renume, spațiu de joacă pentru copii, dar și proiecții de film și concerte. Bookfest se închide duminică. În fiecare zi, programul începe la ora 10.00.

Citește și: De ce a murit de fapt fratele lui Liviu Dragnea

Unul din cele mai așteptate volume este „Primul pas”, de Klaus Iohannis, care va fi disponibil la standul Curtea Veche Publishing și va fi lansat de președintele României sâmbătă, 23 mai, de la ora 15.00. Cartea este o cronică a campaniei electorale de anul trecut, din perspectiva candidatului Klaus Iohannis. Este cea de a doua carte semnată Iohannis, după „Pas cu pas”, bestseller- ul anului 2014, care s-a vândut în 130.000 de exemplare.

Fostul președinte al României Traian Băsescu se numără printre protagoniștii volumului „Cronică de Cotroceni”, de Adriana Săftoiu, fost consilier prezidențial. Cartea va fi lansată duminică, 24 mai. Istoricul Lucian Boia prezintă: „Cum s-a românizat România”, apărută la editura Humanitas. „Supunere”, de Michel Houellebecq, un roman bestseller, care zguduie Occidentul, va fi lansat sâmbătă, 23 mai.

VEZI și pasaje din a II-a carte a președintelui Klaus Iohannis:

- Iohannis: Băsescu nu mi-a predat nici un dosar. Este obsedat de serviciile secrete

-Despre buna relație dintre Ponta și Băsescu

-Despre soția sa

-Despre personajele din politica românească

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.