Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe construcția pe tronsonul de sud al centurii București! Care este termenul dat de ministrul Transporturilor

Guvern
lucian bode

Lucian Bode a declarat, luni, că în câteva săptămâni, Ministerul Transporturilor va putea emite autorizația de construire pentru tronsonul sudic al centurii București. Ministrul Transporturilor a mai precizat că tronsonul de nord este întârziat din cauza Autorității pentru Achiziții Publice.

"Celelalte obiective care vizează infrastructura au fost abordate și în această discuție și anume stadiul pe Ringul 0 Nord, respectiv Sud. Știți foarte bine că pe Sud suntem avansați cu cele trei sectoare, eu le-am spus colegilor, vă spun și dumenavoastră că în câteva săptămâni vom fi în măsură să emitem autorizația de construire pentru cele trei tronsoane, 52, 53 de kilometrii, pe Inelul Sud al Bucureștiului. Din păcate pe Nord încă suntem întârziați, un tronson este la ANAP pentru clarificări, dar pe Sud suntem foarte avansați", a declarat ministrul Transporturilor Lucian Bode, luni, la Parlament, potivit Mediafax.ro.

Citește și: PNL taie în carne vie: Guvernul începe runda 2 de verificări pe PNDL / Acord ministru - parlamentari

Ministrul Transporturilor a mai precizat că penru decongestionarea traficului de pe Valea Prahovei până la finalizarea autostrăzii Comarnic - Braşov. Printre acestea se numără folosirea unui drum forestier în zona Azuga, reabilitarea unui drum județean din zona Câmpina-Valea Doftanei și un drum paralel la Sinaia, care ar trebui reabilitat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.