Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe lupta pentru șefia TSD

sigla-tsd

Tinerii social-democrați își vor alege, în 12 decembrie, o nouă conducere, după ce mandatul lui Mihai Sturzu s-a încheiat. Prima persoană care și-a anunțat oficial candidatura eate deputatul Gabriela Podașcă.

Potrivit unui comunicat de presă, Podașcă propune deschiderea TSD către societatea civilă și întărirea rolului organizației de tineret în interiorul partidului. Ea consideră că tinerii social-democrați trebuie să înceapă, alături societatea civilă, mișcarea sindicală, antreprenori și mediul academic, un proiect național pentru oprirea emigrației în rândul tinerilor.

„Candidez pentru că vreau să transformăm TSD într-o adevărată mișcare a tinerilor din România, o mișcare din care tinerii să își dorească să facă parte, o mișcare care să ne facă pe noi mândri că suntem parte din TSD și mândri că suntem tineri de stânga. (...) La Congres voi lansa proiectul Stop2Go, care cuprinde prioritățile pentru atingerea obiectivului privind oprirea emigrației tinerilor”, a declarat Gabriela Podașcă, adăugând că TSD ar trebui să aibă un cuvânt de spus în elaborarea ofertei electorale a PSD pentru alegerile de anul viitor.

Potrivit unor surse din interiorul TSD, un alt candidat la alegerile din 12 decembrie va fi Gabriel Petrea, fost viceprimar al sectorului 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.