Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe războiul? Consiliul Federaţiei Ruse a aprobat cererea lui Vladimir Putin de a trimite forţe militare în Donbas | Document

vestidinrusia.ro
Donbass armata militari rusi

Începe războiul - Consiliul Federaţiei Ruse a aprobat cererea lui Vladimir Putin de a trimite forţe militare în Donbas

Consiliul Federaţiei Ruse – camera superioară a parlamentului Rusiei – a aprobat cererea preşedintelui Vladimir Putin, cu privire la utilizarea forţelor armate ruse în regiunea Donbas, au informat, marţi, agenţiile de presă de stat ruse RIA-Novosti şi TASS.

O rezoluţie a fost adoptată în unanimitate cu privire la această chestiune, în cadrul unei şedinţe extraordinare a camerei superioare a parlamentului. 150 de senatori au votat pentru adoptarea rezoluţiei, a relatat TASS.

„Consiliul Federaţiei decide să aprobe cererea preşedintelui Federaţiei Ruse pentru utilizarea forţelor armate ale Federaţiei Ruse în afara teritoriului ţării, pe baza principiilor şi normelor general recunoscute ale dreptului internaţional. Numărul total de formaţiuni ale forţelor armate ale Federaţiei Ruse, zonele de operare, sarcinile, perioada de staţionare în afara teritoriului Federaţiei Ruse sunt stabilite de preşedintele Federaţiei Ruse, în conformitate cu Constituţia Federaţiei Ruse", a precizat agenţia TASS, citând decretul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.