Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Închiderea hipermarketurilor în weekend – Ciolacu bate cu pumnul în masă: 'Nu poți spune românilor când să-și cumpere alimente!' (VIDEO)

captura video
ciolacu

Premierul României, Marcel Ciolacu, susține că va analiza în detaliu măsura care vizează închiderea hipermarketurilor și a magazinelor alimentare în timpul weekendurilor.

„Am dat în discuție la Guvern, să vedem impactul. Nu e o decizie ușoară. Trebuie să fim corecți. Nu știm dacă acoperim nevoia cetățenilor, dacă le închidem. Nu e vorba doar de hipermarketuri. Nu poți spune românilor când să-și cumpere alimente. Dar am luat în calcul să vedem. Dar dacă avem un sistem alternativ viabil... Să vedem”, a spus Ciolacu.

Context

Închiderea completă a supermarketurilor în weekend în România ridică întrebări despre alternativele disponibile pentru cumpărături. Se speculează că o lege nouă ar urma să intre în vigoare, însă detalii precise încă nu au fost confirmate.

Micile magazine au inițiat o propunere neașteptată, cerând închiderea supermarketurilor în weekend. Motivul din spatele acestei cereri este scăderea semnificativă a vânzărilor pe care o observă la sfârșit de săptămână. Mulți consumatori aleg să își facă cumpărăturile în marile magazine, deoarece găsesc o varietate mai mare de produse într-un singur loc.

Astfel, propunerea, care va fi transmisă Guvernului, urmărește să aducă o schimbare în această situație (pe larg despre acest subiect, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.