Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Închisoare pentru o rețetă secretă de mici! Bărbați arestați după ce au sechestrat și au legat de mâini si de picioare o femeie și doi copii

mici

Cei doi suspecţi au fost prinşi în urma unei acţiuni de amploare desfăşurate pe raza municipiului Hunedoara, prilej cu care au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare.

Doi bărbați din Hunedoara au fost arestați preventiv, după ce în luna septembrie au jefuit o locuință în care se aflau o femeie cu doi copii, legându-i pe aceștia de mâini și de picioare și aplicându-le bandă adezivă pe gură.

Hoţii au furat din casă 37.000 de lei, mai multe bijuterii şi ceasuri. Suspecţii şi-au acoperit faţa cu cagule şi au purtat mănuşi pentru a nu fi identificaţi.

Potrivit Digi24, suspecții au amenințat-o pe femeie pentru a le da rețeta secretă de mici pe care aceasta o folosește în afacerea sa cu mezeluri.

„Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 3 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile şi picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri", transmite IPJ Hunedoara.

Cei doi suspecți au primit, marţi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.