Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident GRAV în Mangalia: Doi poliţişti au fost la un pas să fie UCIŞI

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Incident grav în Mangalia! Un panou de metal, cu urări pascale adresate trecătorilor de către Primăria Mangalia, s-a prăbușit peste doi polițiști care se aflau în apropierea lui, rănindu-i grav.

Citeşte şi: Tradiţii şi obiceiuri în Sâmbăta Mare: Ce să faci în ultima zi a Postului Paştelui ca să ai parte de bine tot anul

Agenţii au ajuns de urgenţă la spital cu leziuni la mâini şi la cap. Ei au fost stabilizaţi şi au primit îngrijirile necesare. Unul dintre poliţişti a mărturisit că a văzut moartea cu ochii şi spune că va da primăria în judecată.

Citeşte şi: Mircea Negulescu, în ipostaze NEAŞTEPTATE: Unde a fost SURPRINS fostul procuror în Săptămâna Mare

“În jurul orei 12.00, stăteam de vorbă cu fostul meu coleg, Ion Mocanu, în faţa unei bănci. La un moment dat, deşi vântul nu avea o intensitate mare, panoul instalat pe gazon, pe care scria „Primăria Municipiului Mangalia vă urează Paşte Fericit!” s-a desprins de la sol şi s-a prăbuşit peste noi. Colegul meu s-a dovedit salvarea mea, pentru că a parat cu mâna dreaptă panoul, alegându-se însă cu o fractură şi multiple escoriaţii la mâna stângă. Panoul şi-a mai încetinit viteza, totuşi m-a lovit în cap şi pe spate, eu căzând, ameţit, în genunchi. M-am ales cu două răni deschise la cap, una de 10 cm, cealaltă de 6 cm. Nişte prieteni ne-au dus la spital, colegului i-a fost pusă mâna în gips, iar mie mi-au fost cusute plăgile foarte adânci. Am fost consultat şi de către un medic neurolog care mi-a recomandat să fac computer tomograf. Am mers la Primărie şi le-am cerut explicaţii cu privire la panoul prost amplasat pe iarbă. Vreau să aflu cum a fost posibil să zboare, în condiţiile în care nu era vânt puternic şi cum a fost ancorat. Acolo trec multe mămici cu copii, se putea întâmpla o tragedie. Voi da Primăria Mangalia în judecată, dar şi pe cel care a confecţionat panoul. Acelaşi panou a fost pus şi la spectacolul de 1 aprilie şi acolo se putea petrece un incident grav, în condiţiile în care erau zeci de copii”, a declarat comisarul Răzvan Ion, potrivit Ediţia de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.