Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident în cartierul new-yorkez Manhattan: O conductă de abur a provocat o explozie puternică

captura Twitter
explozie manhattan

O conductă de abur a explodat joi în apropierea unei clădiri din centrul cartierului Manhattan, din New York, SUA, provocând o groapă în asfalt, 11 clădiri fiind evacuate din cauza unei coloane de abur ce putea fi văzută de la depărtare, informează El Mundo, preia Mediafax.

Zona a fost evacuată imediat de pompieri în urma unui apel primit la prima oră a dimineții, explozia având loc într-un cartier din apropierea parcului din Piața Madison. La o oră după apelul de urgență, 25 de camioane și mai mult de 100 de efective ale serviciului de pompieri s-au deplasat la fața locului.

”Nu au fost găsiți morți și răniți”, a confirmat un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din New York pentru publicația The Wall Street Journal.

Vezi și: Donald Trump este de părere că întâlnirea cu Vladimir Putin a fost un succes diplomatic și așteaptă viitorul summit

Pompierii au evacuat 11 clădiri din apropiere de Bulevardul 5. ”Este mare”, a afirmat purtăorul de cuvânt al Departamentului. ”Nu este fum, este abur. Dar mai poate fi găsit ceva în zona care a fost evacuată”, a explicat acesta.

De asemenea, câțiva agenți ai poliției din New York s-au aflat în zonă pentru a dirija traficul.

Pentru moment, autoritățile exclud ca incidentul să fie provocat de o mână criminală.

Deflagrația a provocat o ploaie de materiale solide, între care se găseau fragmente de asfalt, care au acoperit toate autovehiculele din împrejurimi. Aburul emanat de explozie s-a schimbat la culoare: din alb în gri, apoi în negru, ceea ce poate indica că există foc sub sol, după cum anunță postul NBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.