Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident în Marea Neagră. O navă de război a Rusiei a tras asupra unui vapor care transporta marfă / nava s-ar fi îndreptat spre Sulina - UPDATE

cdnvideo.ru
Serghei Șoigu

UPDATE ora 15.00 O navă militară rusă a deschis focul duminică în sud-vestul Mării Negre asupra unei nave-cargo sub pavilionul insulelor Palau care se îndrepta către portul Izmail din Ucraina, a anunţat Ministerul rus al Apărării, transmit Reuters şi AFP. Potrivit datelor companiei Refinitiv, nava se afla în apropiere de coastele Bulgariei şi se îndrepta către portul românesc Sulina, notează Reuters.

*

ora 13.47 - O navă de război a Rusiei a tras asupra unui vapor care transporta marfă în Marea Neagră. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării din Rusia, potrivit Sky News.

O navă de război rusă a deschis duminică un foc de avertisment asupra unei nave de marfă sub pavilion Palau

Incidentul a avut loc duminică în sud-vestul Mării Negre. Nava comercială călătorea sub pavilion Palau și se îndrepta spre Ucraina, a anunțat Ministerul rus

Rușii susțin că nava lor de patrulare Vasily Bykov a tras asupra vasului Sukru Okan deoarece căpitanul nu a răspuns la cererea de a opri pentru o inspecție.

Nava Sukru Okan se îndrepta spre portul ucrainean Ismail, a precizat Ministerul Apărării. În final, militarii ruși au urcat la bordul navei cu ajutorul unui elicopter.

„După ce grupul de inspecție și-a încheiat activitatea la bord, nava Sukru Okan și-a continuat drumul spre portul Ismail", a precizat Ministerul Apărării.

Bazele de date de transport maritim menționează Sukru Okan ca fiind o navă sub pavilion Palau. Portul de origine este Istanbul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.