Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident în Parlament! Deputat USR, cenzurat de Nicolicea când îl critica pe Vâlcov

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Incident luni, în plenul Camerei!  Eugen Nicolicea, cel care conducea şedinţa, i-a închis microfonul deputatului USR, Cristian Seidler, după ce acesta amintit de la tribuna Parlamentului despre acțiunea iresponsabilă a lui Darius Vâlcov de a publica pe pagina sa de Facebook informații personale și confidențiale din fișa medicală a unui protestatar din Piața Victoriei.

Cristian Seidler a relatat incidentul pe pagina sa de Facebook: "La Camera Deputaților pe ultima poziție a ordinii de zi s-a dezbătut despre protecția datelor cu caracter personal la nivel european.

Ședința s-a încheiat brusc în momentul în care am amintit de la tribuna Parlamentului despre acțiunea iresponsabilă a lui Darius Vâlcov de a publica pe pagina sa de Facebook, a informațiilor personale și confidențiale din fișa medicală a unui protestatar din Piața Victoriei.

USR, ACUZAȚII după anunțul privind o nouă audiere a lui George Maior: E episodul numărul doi al răfuielii între Liviu Dragnea și George Maior

Nimeni altul decât binecunoscutul deputat PSD Eugen Nicolicea în noua sa calitate de vicepreședinte al Camerei Deputaților și președinte a ședinței de azi mi-a închis microfonul și a oprit ședința de plen, doar pentru că am îndrăznit să critic puterea, la fel cum se întâmplă în regimurile autoritare", se arată pe pagina de Facebook a lui Cristian Seidler.

După şedinţă, Seidler a spus că va discuta cu juriştii pentru a verifica dacă nu s-a încălcat Regulamentul:

"Este o chestiune strigătoare la cer pentru toată lumea care consideră că România este un stat democratic în care, în Parlament, poţi să-ţi spui, teoretic, orice opinie, nu şi atunci când şedinţele Parlamentului sunt conduse de dl Nicolicea. (...) Cu siguranţă imediat vom discuta cu juriştii pentru a vedea nu doar în litera Regulamentului, ci şi în litera Codului penal, dacă nu cumva s-a comis un abuz", a adăugat Cristian Seidler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.