Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident inedit! Un cal de curse a fugit din ţarc şi a ajus pe peronul unei gări. 'Purta doar un covor și avea chef de joacă' / VIDEO-FOTO

facebook.com
cal gara

Un cal de curse a reușit să fugă din țarc și a ajuns pe peronul unei gări din Australia. Animalul s-a amestecat printre oameni și a așteptat în dreptul liniei galbene de pe peron. Autoritățile locale au făcut haz de necaz și au anunțat că urmăresc pe cineva îmbrăcat cu un covor și cu chef de joacă.

Incidentul s-a produs în gara Warwick Farm din New South Wales, potrivit Sky News. Animalul s-a plimbat printre oamenii de pe peron și a așteptat trenul la linia galbenă, la fel ca toți călătorii. Nu au fost persoane rănite și nici animalul nu a avut de suferit, au anunțat autoritățile. Acestea au făcut haz de necaz și au emis un anunț privind o persoană dispărută, conform Mediafax.

„S-a raportat că purta doar un covor și avea chef de joacă. Părea să urmărească un informator de-a lungul peronului înainte de a încerca fără succes să se îmbarce într-un tren. S-a mutat apoi în zona de parcare unde a fost preluat de proprietarul său și a fost returnat la domiciliu în stare bună”, au anunțat autoritățile.

Gara se află în apropierea unui hipodrom și, probabil, animalul a reușit să scape din țarc pe parcursul nopții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.