Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ȘOCANT în MUREȘ: Polițist local BĂTUT de un bărbat căruia i-a cerut declarația prevăzută de Ordonanța Militară

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Un poliţist local din judeţul Mureş a fost agresat de un bărbat pe care îl oprise pentru a-i prezenta declaraţia pe propria răspundere şi motivul pentru care se află pe stradă, aşa cum prevede Ordonanţa militară numărul 3. Bărbatul respectiv l-a înjurat pe agent, iar apoi l-a lovit cu pumnul în faţă, victima având nevoie de aproximativ nouă zile de îngrijiri medicale, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş fac cercetări într-un dosar de ultraj.

Citește și: Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

Anchetatorii au stabilit că pe data de 25 martie, un poliţist local, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind echipat în uniformă, i-a solicitat unui bărbat să îi prezinte declaraţia pe propria răspundere prevăzută de Ordonanţa militară nr. 3 din 2020 emisă de MAI şi să îi comunice motivul deplasării pe stradă. În acel moment bărbatul a devenit agresiv i-a adresat injurii poliţistului şi l-a lovit cu pumnul, acesta căzând la pământ.

“În urma actelor de agresiune fizică persoana vătămată prezintă leziuni traumatice cauzate prin lovire directă, repetată cu un corp dur, contondent, necesitând pentru vindecare 8 - 9 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul se sustrage de la urmărirea penală încercând să îngreuneze cercetările în această cauză”, se arată în comunicat.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Pe numele agresorului, Judecătoria Luduş a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.