Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant la Australian Open: Ana Ivanovici a fost îngrozită / VIDEO

Evenimente reprobabile la Australian Open. Turneul a fost zguduit sambata cand socrul lui Andy Murray, Nigel Sears, s-a prabusit in timpul unui meci de pe Rod Laver Arena, umbrind avansul numarului doi ATP catre turul patru, informeaza Reuters.

Citește și: Halep a primit vestea anului: Le râde în faţă adversarelor

Sears, antrenorul Anei Ivanovic, s-a prabusit in timp ce asista la meciul jucatoarei din Serbia cu Madison Keys, iar echipajul de prim ajutor s-a repezit in ajutorul barbatului de 58 de ani. Britanicul Murray n-a stiut despre drama in desfasurare pentru ca juca cu portughezul Joao Sousa pe arena vecina, Margaret Court. Partida de pe Rod Laver Arena a fost intrerupta pentru o ora, in timp ce Sears a primit primele ingrijiri iar apoi i s-a pus o masca cu oxigen si a fost scos din tribune cu o targa. El a fost dius la spital si este examinat de un cardiolog, au anuntat organizatorii turneului.

Citeşte şi: Tot Voiculescu încasează chiria pe sediul Antenei 3

Ivanovic s-a intors in lacrimi pe terenul central pentru meciul cu Keys si, desi a luptat cat a putut, a pierdut cu 4-6, 6-4, 6-4. Murray, a carui sotie Kim Sears ar trebui sa nasca luna viitoare primul lor copil, l-a invins cu a 6-2, 3-6, 6-2, 6-2 pe favoritul 32 Sousa si a fost apoi condus direct in afara terenului de un oficial, fara a mai acorda interviul obisnuit de pe arena. Printr-o ciudata coincindeta, meciul din turul doi jucat de Ivanovic a fost si el suspendat dupa ce un spectator a cazut pe scari joi, potrivit celor de la hotnews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.