Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident straniu în Capitală - Un tânăr a sunat la poliție să reclame un incident fictiv, iar după o oră a căzut de la etaj

Twitter
politie crima

Un bărbat de 29 de ani din București a sunat la poliție pentru a reclama o tulburare a ordinii publice. Faptele semnalate nu s-au confirmat, tânărul prezenta, potrivit poliției, un comportament natural, însă după o oră și jumătate a fost găsit mort, căzut de la etaj.

La data de 19 decembrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 09.00, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 1, un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că aspectele sesizate nu se confirmă. De asemenea, s-a luat legătura cu persoana reclamată, un tânăr, în vârstă de 29 de ani, iar pe parcursul discuțiilor purtate, acesta a prezentat un comportament și un limbaj nonverbal normal.

A murit la o oră după ce a sunat la poliție

Ulterior, în jurul orei 10.30, aceeași subunitate a fost sesizată cu privire la faptul că la adresa menționată anterior, s-ar fi precipitat un bărbat, de la un etaj superior, existând posibilitatea ca acesta să fie decedat, informează Poliția Capitalei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana căzută era tânărul de 29 de ani, iar un echipaj de prim-ajutor a constatat decesul acestuia.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.