Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns la 10,57 la mia de locuitori în localitatea Vădastra din Olt: DSP face analiza de risc

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt a iniţiat, marţi, procedura de analiză de risc în comuna Vădastra, pentru a aprecia în ce măsură se impune carantinarea localităţii, după ce în ultimele cinci zile au fost înregistrate 13 îmbolnăviri noi de COVID-19 şi incidenţa cazurilor a ajuns la 10,57 la mia de locuitori, anunță AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al DSP Olt, de la începutul anului şi până în prezent în comuna Vădastra au fost înregistrate 17 cazuri de COVID-19, dintre acestea 13 fiind înregistrate începând din data de 4 februarie.

DSP a arătat că în data de 4 februarie a fost confirmat un caz (o persoană de 74 de ani), pe 5 februarie au fost confirmate trei cazuri (persoane de 38 de ani, 49 de ani, 70 de ani), pe 6 februarie au fost confirmate alte şase cazuri (persoane în vârstă de 42 de ani, 57 de ani, 74 de ani, 77 de ani, 79 de ani, 85 de ani ), iar pe 7 februarie au fost înregistrate alte trei cazuri (persoane în vârstă de şase ani, 52 de ani, 71 de ani ).

Citește și: Rareș Bogdan, către Ludovic Orban și Florin Cîțu: Vreți să ne batem pe un partid de 10-15%?

Pentru realizarea analizei de risc, la Vădastra se va deplasa miercuri o echipă de la DSP Olt.

"Având în vedere creşterea brutală a incidenţei începând cu data de 09.02.2021, DSP Olt a iniţiat procedura de analiză de risc a zonei, pentru completarea datelor necesare. În data de 10.02.2021, o echipă de la DSP Olt se va deplasa pe raza localităţii Vădastra împreună cu medicul de familie, reprezentanţii Autorităţii Locale şi reprezentanţii Poliţiei Locale, pentru aprecierea în ce măsura se impun măsuri de carantinare a localităţii sau nu. Propunerile DSP Olt, în urma analizei de risc, vor fi trimise spre avizarea INSP Bucureşti", se arată în comunicatul DSP Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.