Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus în municipiul Sibiu a ajuns la 1,43

Pinterest
relaxare coronavirus

Incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus în perioada 7 – 21 septembrie, a ajuns la 1,43, iar Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sibiu aşteaptă propunerile şcolilor pentru modificarea scenariilor de funcţionare.

Prefectura Sibiu a transmis, luni, actualizarea incidenţei cumulate a cazurilor de coronavirus, cu îmbolnăvirile înregistrate în perioada 7 – 21 septembrie, potrivit news.ro.

Citește și: Ion Cristoiu: Bătălia pentru București este pentru cine va câștiga alegerile parlamentare

Potrivit ultimelor cifre, în municipiul Sibiu incidenţa cumulată a ajuns la 1,43, faţă de 0,74 la ultima raportare.

Potrivit deciziei autorităţilor centrale, la o rată cuprinsă între 1 şi 3, localităţile sunt considerate în scenariul galben, iar cursurile unităţilor de învăţământ ar trebui să se deruleze în sistem hibrid – jumatate dintre copii în clasă, jumătate online.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, a declarat, pentru News.ro, că Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu aşteaptă propunerile unităţilor de învăţământ pentru modificarea scenariilor.

Citește și: Profesorii cad pe capete, la doar câteva zile de la începutul școlii: Un liceu se închide, după ce 5 cadre didactice s-au infectat

În urma publicării incidenţei cumulate, Consiliile de aAministraţie ale şcolilor din municipiul trebuie să se întrunească pentru a face propuneri de funcţionare în perioada următoare.

Potrivit ultimelor statistici, în judeţul Sibiu mai sunt opt localităţi unde rata infectărilor este mai mare de un caz la mia de locuitori, respectiv Apoldu de Jos, Arpaşu, Bruiu, Chirpăr, Mihăileni, Poiana Sibiului, Sliminc şi Vurpăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.