Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incompetența administrativă poate lăsa Ploieștiul fără apă caldă de la 1 mai

Cristian Ganea

Că acordul contractual dintre Primăria Ploiești și operatorul francez care asigură apa caldă și căldura în municipiu va expira de la 1 mai 2019 se știa de mai bine de doi ani, dezvăluie viceprimarul Cristian Ganea într-o scrisoare deschisă. Or, deși în decembrie municipalitatea a dat bani grei pe un studiu făcut de experți care au venit cu soluții realiste în vederea asigurării apei calde și a căldurii după plecarea operatorului francez, documentul nu a fost făcut public de edil, fiind ținut, din motive misterioase, la sertar.

Citește și: Curtea de Conturi DĂ DE GOL Guvernele Tudose și Grindeanu - Fondul aflat la dispoziția executivului, MĂRIT de șase ori în 2017

Ceea ce a stârnit furia consilierilor locali a fost că, în ultima ședință de Consiliu Local, în loc să prezinte acest studiu, primarul Adrian Dobre a scos din neant un proiect de hotărâre care presupune ca Primăria Ploiești și Consiliul Ploiești să constituie asociația ”Confort” care să preia o parte din atribuțiile operatorului termic. Asta fără prezentarea măcar a unor documente de constituire sau a unor planuri financiare și de lucru: ”Nu poți iniția un proiect de hotărâre de Consiliu Local al cărui singur argument este acela că de la 1 mai 2019 expiră contractul cu operatorul. Nu tu argumente financiare, nu tu alternative sau vreo altă motivare reală, nimic; doar un simplu text, realizat într-un dispreț iresponsabil față de ploieșteni”, a declarat indignat Cristian Ganea.

Exasperararea a atins cote maxime și se pare că social-democrații din Consiliu vor să rupă pisica: ei îi cer edilului Adrian Dobre să găsească o soluție concretă la problema asigurării în continuare a apei calde și căldurii, fie să plece din Primărie pe motiv de incompetență: ”Așa și-ar mai spăla din păcatele acumulate în mandatul său, nu puține la număr”, a încheiat amar viceprimarul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.