Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCOMPETENȚĂ la spitalul din Satu Mare: o femeie ACUZĂ medicii că a pierdut sarcina din cauza lor

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
spital

O femeie din Satu Mare îi acuză pe medicii de la UPU că nu i-au dat nicio rețetă de medicamente după o consultație. Conducerea Spitalului Județean Satu Mare face verificări în acest caz, anunță MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că se vor face verificări în ceea ce privește acuzațiile aduse de femeie.

Citește și: SONDAJ CURS - Sprijin fragil al populației pentru alegerile anticipate

„Fiind vorba despre un act medical, așteptăm ca o femeie, care i-a acuzat pe medicii de la UPU că nu i-au dat o rețetă de medicamente după o consultație și ar fi pierdut o sarcină, să depună o plângere la Spitalul Județean Satu Mare sau la Colegiul Medicilor. Luni se va analiza situația apărută în spațiul public și se vor verifica cele semnalate. Conform fișei pacientei care s-a prezentat în noaptea de 2 spre 3 ianuarie în UPU, aceasta a fost consultată și i s-a prescris o rețetă”, a spus Demian.

Potrivit presei locale, o femeie din Satu Mare a relatat că s-a prezentat la UPU Satu Mare cu „dureri îngrozitoare abdominale, sângerări și dureri insuportabile de rinichi” și a fost consultată de un medic ginecolog care i-a spus că are doar o dereglare menstruală și nu i-ar fi dat nicio rețetă de medicamente.

Vezi si: Iranul a arborat steagul roşu în orașul sfânt, pentru prima oară în istorie: Teheranul e gata de război / VIDEO .

Ulterior, femeia susține că a fost consultată de un alt medic care i-a prescris medicamente de trei ori pe zi, dar care nu au avut niciun efect, asftel încât s-a prezentat din nou la UPU peste câteva ore.

„Am fost examinată de o doamnă doctor care m-a pus să mă dezbrac și cam atât. Nu tu o ecografie, nu tu o analiză, să vedem de ce se întâmplă toate astea. Am stat două ore la UPU cu dureri îngrozitoare, nimeni nu m-a băgat în seamă decât medicul care m-a făcut idioată și care m-a acuzat că mă îndoiesc de doamna ginecolog care are 20 de ani experiența în domeniul ginecologiei. (...) Am decis să mergem la un alt medic, unde s-a constatat faptul că acele sângerări provin din cauza avortului spontan care mi s-a întâmplat! Adică mai pe limba românească, am pierdut o sarcină, iar incompetenții ăștia nu au fost capabili să își dea seama”, a subliniat pacienta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.