Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCONȘTIENȚĂ CRIMINALĂ Cinci persoane venite din Italia, amendate cu câte 20.000 de lei pentru nerespectarea izolării la domiciliu

amenda

Cinci persoane din județul Satu Mare, venite din Italia, au fost amendate de DSP cu câte 20.000 de lei pentru nerespectarea izolării la domiciliu, în două cazuri fiind întocmite dosare penale pentru fals în declarații, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Satu Mare transmis, luni, persoanele care s-au ales cu dosare peanle au declarat că au tranzitat Italia, dar s-a constatat că se aflau de mai mult timp în această țară.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

”Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a amendat 5 persoane pentru nerespectarea recomandării de autoizolare la domiciliu, cu câte 20.000 lei. Dintre acestea, în două cazuri, care se referă la un bărbat de 39 de ani și la o femeie de 45 de ani, s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în declarații. Cele două persoane au declarat în fals, la intrarea în țară, în Punctul de Frontieră Petea, că au tranzitat doar Italia, însă din verificări a rezultat că se aflau de mai mult timp în această țară”, se arată în comunicat.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

În cazurile de fals în declarații s-au sesizat dn oficiu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gherța Mică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.