Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCONȘTIENȚA PNL dinamitează PRESA: Toţi jurnaliştii care au fost în ultimele zile la sediul PNL vor fi testați de coronavirus

Inconștiența senatorului PNL Vergil Chițac, care deși știa că este posibil să fie infectat cu coronavirus, s-a plimbat liniștit pe la ședințe de partid și prin Parlament, ar putea face noi victime.

PNL a anunţat, vineri, că toţi toţi jurnaliştii care au fost în ultimele zile la sediul PNL, la Parlament sau la Cotroceni vor fi testaţi pentru coronavirus, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost infectat.

Citește și: NIMENI nu se aștepta! Afacerea al cărei profit BUBUIE mulțumită coronavirusului

PNL a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că, în urma discuţiei cu premierul şi ministrul Sănătăţii, s-a decis recoltarea de teste pentru coronavirus de la jurnaliştii care sunt prezenţi la Parlament, la reuniunea PNL, dar şi de la cei care sunt vineri la Guvern.

”În cazul jurnaliştilor care NU sunt acum la Parlament, vă recomandăm autoizolarea. NU vă deplasaţi spre Guvern sau Parlament! Se vor recolta probe de la domiciliu pentru jurnalişti care au fost la evenimentele de la Parlament, Guvern, Cotroceni”, a transmis PNL.

Liberalii au început realizarea unei liste de jurnalişti care îndeplinesc criteriul privind contactul, adică jurnalişti care au fost recent la reuniunile PNL, sau ale Guvernului.

Senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat, vineri, cu coronavirus. El a participat, luni, la şedinţa conducerii PNL, la care au fost parlamentari, miniştri, dar şi candidaţii din ţară ai liberalilor la primăriile reşedinţă de judeţ şi la consiliile judeţene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.