Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL: Marius Șumudică, AMENDAT de propriul club cu 40.000 de euro

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Şumudică, antrenorul care a cucerit titlul cu Astra şi a dus echipa în primăvara europeană, a fost amendat de club cu 40.000 de euro, unul dintre motive fiind acela că a scandal împotriva rivalei Steaua.

Astra propune sancţionarea lui Marius Şumudică, din punct de vedere financiar, cu 40.000 de euro, adică 25% din salariul anual. Într-un referat semnat de Consiliul Director,antrenorului i se reproşează mai multe lucruri, printre care şi faptul că după meciul cu AS Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în "16"-imile de finală ale Europa League, a scandat trivialităţi la adresa rivalei Steaua, lucru e văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu, anunță România TV.

Citește și: Fotbal în Divizia DNA! Un nou dosar-gigant în atenția procurorilor / SURSE

Petre Buduru şi ceilalţi subalterni ai lui Ioan Niculae i-au mai imputat lui Marius Şumudică inclusiv declaraţiile făcute după acea remiză cu AS Roma. Antrenorul a avut câteva aluzii la adresa patronului, de genul "e prea mare el pentru a putea să discut cu el". Mai mult, i se reproşează faptul că a minimalizat efortul jucătorilor şi al clubului în obţinerea banilor care au fost încasaţi în 2016, Şumudică declarând că "am adus Astrei 15 milioane de euro".

O frază din referatul semnat de şefii Astrei sună în felul următor: "De fapt, meritul pentru calificarea în primăvara europeană nu e al lui Şumudică, ci al echipei din Cehia, cea care a reuşit să o încurce pe Austria Viena, în ultimul meci".

Sancţiunea de 25% din contract va fi înaintată zilele următoare, pentru a fi ratificată, către Comisia de Disciplină a FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.