Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Cât au reținut britanicii din premiul Simonei Halep. Suma este fabuloasă

Twitter
Simona Halep Wimbledon

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon și, alături de trofeu, a primit și un CEC important, de 2.6 milioane de euro. Totuși, românca de 27 de ani se va întoarce acasă cu o sumă mult mai mică, anunță digisport.ro.

Impozitul pentru sumele mai mari de 150.000 de lire sterline este de 45%. Astfel, Simona va primi un total de 1.43 de milioane de euro, din cele 2.6 milioane de euro.

Românca se apropie vertiginos de 30 de milioane de euro adunaţi numai din tenis în carieră. Avea 26,7 milioane de euro (30,1 milioane de dolari) înainte de Wimbledon, iar premiul pentru trofeul de la Londra i-a sporit averea din tenis la aproape 28 de milioane de euro.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Simona Halep este pe locul 5 în clasamentul all-time al câştigurilor din tenisul feminin. Adversara sa din finala Wimbledon 2019, Serena Williams, conduce detaşat topul, cu 88,8 milioane de dolari, mai mult decât dublu faţă de a doua clasată, sora sa, Venus Williams.

Doar Maria Sharapova şi Caroline Wozniacki o mai depăşesc pe Halep, care s-a apropiat însă foarte mult de daneză. În spatele româncei se află Petra Kvitova, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska şi Martina Hingis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.