Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil câte droguri au găsit polițiștii la un traficant din Arad: Avea marfă pentru tot județul

droguri ecstasy

Un bărbat din Arad a fost arestat pentru trafic de droguri de risc şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la locuinţa sa fiind descoperite peste 440.000 de comprimate cu droguri şi 25 de cartuşe de vânătoare, deţinute ilegal, informează duminică Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

"La data de 10.02.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că inculpatul a procurat şi deţinut în vederea comercializării cantităţi mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente)", se arată într-un comunicat transmis de DIICOT.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la aceeaşi dată în locuinţa acestuia din municipiul Arad, au fost găsite şi ridicate peste 200.000 comprimate conţinând diazepam, aproximativ 180.000 comprimate conţinând alprazolam şi 61.000 comprimate cu substanţă activă clonazepam.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate 25 de cartuşe de vânătoare, deţinute ilegal.

Tot sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul SCCO Arad. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Arad, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.