Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil. Copiii ramasi orfani in tragedia Colectiv nu se pot muta in apartamentul de la Primarie

Femeia de serviciu din clubul Colectiv este una dintre victimele tragediei. Maria Ion a lasat in urma cinci copiii orfani si un tata bolnav pe care ii intretinea singura. Toti sapte locuiau intr-o garsoniera mizera, iar odata ce povestea lor a fost facuta cunoscuta opiniei publice, Primaria Generala a reactionat.

Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin a inmanat personal copiiilor cheile unui nou apartament cu trei camere, in direct, in cadrul unei emisiuni de televiziune. Copiii au mers si au vazut apartamentul chiar din acea seara si urmau sa se mute acolo alaturi de matusa lor, insa acest lucru nu s-a intamplat pana acum.

Citeste si: Primarul UNPR doneaza o casa copiilor ramasi orfani dupa tragedia Colectiv

Cristi, fratele Mariei Ion, nu stie care este motivul pentru care acest lucru nu s-a intamplat:

"Cei mici stau tot la sora mea, Mihaela. Nu s-au mutat in casa, nu stiu insa care e motivul. Am inteles ca e ceva cu constructia, ca nu e gata totul. ", a declarat Cristi Ion pentru Cancan.ro.

Cancan.ro a luat legatura cu reprezentntii Primariei Capitalei pentru a lamuri acest caz. "Am vorbit cu doama Mihaela Ion. A fost rugamintea sa ne aduca niste acte actualizate, buletinul macar. Noi si astazi (vineri n.r) am sunat. Ne-a raspuns fiul dumneai, a promis ca va suna. Am inteles ca vor o casa, dar nu avem posibilitatea asta. E foarte frumos acolo. ", a declarat Carmen Ivanoiu, reprezent al Primariei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.