Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Încă un posibil caz de intoxicare după deratizare la Timișoara: în 2019 doi copii și o mamă au murit; acum 70 de oameni au fost evacuați

incendiu bloc apartament

Un miros înţepător a fost simţit, marţi seară, la parterul unui bloc din Timişoara, după ce s-a făcut o deratizare în spaţiul în care funcţionează o societate comercială. Un număr de 70 de persoane, printre care 12 copii, au fost evacuate şi deocamdată nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale, informează News.ro.

Un apel la numărul de urgenţă 112 a alertat autorităţile, marţi seara, iar acolo au sosit imediat echipaje de intervenţie.

"În urma unui apel prin 112, am fost anunţaţi că în scara unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara se simte miros înţepător care pătrunde şi în apartamente. De asemenea, am fost informaţi că în cursul serii s-a efectuat o activitate de deratizare la parterul blocului (în spaţiul unei societăţi comerciale). La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), un echipaj CBRN şi un motoventilator”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgnţă Timiş.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Persoanele care locuiesc în acea scară a imobilului au fost evacuate.

"S-a dispus evacuarea locatarilor de pe întreaga scară până la finalizarea măsurătorilor de către echipajul CBRN. Au fost evacuate 70 de persoane (58 adulţi şi 12 minori)”, mai transmite ISU Timiş.

Până în prezent, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Cazul din 2019

Doi copii din Timișoara, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar alți patru copii au ajuns în spital. Cu toții locuiau într-un bloc din Timișoara unde avusese loc o amplă operațiune de dezinsecție

FOTO: Arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.