Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Un oraș a rămas fără șoferi de ambulanță: 13 au fost prinși când FURAU combustibil

www.realitatea.net
ambulanță accident

Mai mulţi ambulanţieri de la Serviciul de Ambulanţă Corabia, care şi-ar fi însuşit combustibil din cota alocată lunar autospecialelor, sunt cercetaţi pentru delapidare, fals şi uz de fals, iar faţă de 13 dintre aceştia a fost luată măsura controlului judiciar şi le-a fost interzis să-şi exercite profesia timp de 60 de zile, a anunţat marţi seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mişcare acţiunea penală faţă de 15 dintre angajaţii Serviciului de Ambulanţă Corabia. Aceştia ar fi sustras combustibil din autospeciale, scrie agerpres.ro.

Citește și: Șoc la Marea Neagră! Iohannis a convocat CSAT-ul

"La data de 03.12.2018 prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mişcare acţiunea penală faţă de un număr de 15 inculpaţi , ambulanţieri în cadrul Serviciului de Ambulanţă Corabia, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals şi uz de fals. La data de 4.12.2018 s-a luat măsura controlului judiciar faţă de 13 inculpaţi, fiindu-le interzisă exercitarea profesiei pe o perioadă de 60 de zile", a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Poliţiştii din Olt au efectuat în luna august, în acest dosar, percheziţii la angajaţi ai Ambulanţei Corabia, bănuiţi că şi-ar fi însuşit fără drept combustibil din cota alocată lunar autospecialelor unităţii. Persoanele bănuite, în perioada 2015-2018, şi-ar fi însuşit, în mod repetat, combustibil din cota alocată lunar autospecialelor din dotare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei, au precizat anchetatorii, în luna august.

Citește și: Lovitură dură încasată de PRO TV! Ce a pățit televiziunea din Pache .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.