Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil! Un român a picat de 53 de ori examenul la școala de șoferi. De două ori a picat și traseul

tvsudest.ro
examen auto

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a dezvăluit date despre promovabilitatea la examenele pentru obținerea permisului auto. Un sucevean a picat examenul teoretic de 53 de ori.

În 2023, în județul Suceava, examenul auto a avut rezultate foarte proaste. La proba teoretică, doar 42,66% dintre participanți au luat punctajul de trecere. Nici la proba practică situația nu este mai bună, cu o promovabilitate de doar 42,99%.

Pe lângă exemplul suceveanului care a picat sala de 53 de ori și traseul de două ori, prefectul de Suceava a mai oferit și alte statistici cu privire la pregătirea precară a sucevenilor care vor permisul de conducere.

„Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori.

Prefectul județului vrea să se implice pentru îmbunătățirea rezultatelor

O doamnă 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică.

O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a explicat Alexandru Moldovan, citat de Obiectiv de Suceava.

În urma rezultatelor dezastruoase de anul trecut, prefectul județului Suceava a anunțat că va începe o serie de verificări și discuții cu școlile de șoferi locale, pentru ca acestea să-i pregătească mai bine pe toți cei care vor permis auto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.