Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil: Viceprimarul Dan Cristian Popescu vrea să continue un proiect initiat de Onțanu, dar primarul PSD se opune și îl acuză pe Onțanu de ilegalități

Primaria Sectorului 2
Dan Cristian Popescu Mihai Toader

Un fapt mai puțin obișnuit s-a petrecut la ultima ședință de Consiliu Local din Sectorul 2. Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu l-a interpelat pe Mihai Toader, primarul Sectorului 2, în legătură cu neincluderea pe ordinea de zi a unui proiect prin care propune redeschiderea cabinetelor de recuperare, medicină fizică și balneologie în Sectorul 2 din cadrul Complexului pentru Activităţi Recreative şi Educaţie Sf. Pantelimon.

Dan Cristian Popescu a spus în timpul ședinței de consiliu că dorește redeschiderea centrului de recuperare, medicină fizică și balneologie în condiții de legalitate în beneficiul locuitorilor din Sectorul 2, care ar putea beneficia de servicii medicale de calitate. Viceprimarul a adăugat că acest lucru se poate face fără nicio investiție a primăriei și fără angajarea de personal, ci în baza unui parteneriat public-privat.

Primarul  PSD Mihai Toader a reacționat imediat și a spus că nu este de acord cu propunerea lui Dan Cristian Popescu, mai mult, Toader a declarat în plenul ședinței de consiliu că, pe vremea lui Neculai Onțanu, la Complexului Sf. Pantelimon s-au comis mai multe ilegalități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.