Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incubatoare pentru nou-născuţi şi monitoare fetale şi maternale, achiziţionate pentru Spitalul Judeţean Galați

Agerpres
bebelusi natalitate nasteri

Spitalul Judeţean Galaţi a fost dotat cu 17 echipamente medicale performante, între care incubatoare pentru nou născuţi şi monitoare fetale şi maternale, investiţia anunţată de preşedintele Consiliului Judeţean, Costea Fotea, fiind de aproape 600.000 de lei şi , investiţiile totale anule acesta ridicându-se la 10 milioane de euro, potrivit news.ro.

Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, dotările constau în 17 echipamente medicale performante care dau o nouă şansă la viaţă bebeluşilor care au nevoie de îngrijire specială după naştere. Este vorba despre incubatoare pentru nou-născuţi şi monitoare fetale şi maternale, pentru secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie, din Spitalul Judeţean Galaţi. Lotul de aparate medicale a ajuns zilele acestea la unitatea medicală, după o investiţie făcută de Consiliul Judeţean

Citește și: Declarație ȘOC în dosarul agenților VIOLENȚI de la SECȚIA 16: „Nu l-am denunțat pe Șeicaru„ ...

"Un nou lot de aparatură medicală a sosit zilele acestea la Spitalul Judeţean. Este vorba de incubatoare nou-născuţi şi monitoare fetale şi maternale, care au intrat în dotarea secţiilor de obstetrică-ginecologie şi neonatologie. Mă bucur că în ultimii ani am reuşit să schimbăm o mare parte din vechea aparatură medicală a spitalului şi să aducem echipamente noi şi performante. Şi anul acesta, investiţiile în aparatură medicală doar pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt de aproximativ 10 milioane de euro", a declarat Fotea.

Valoarea echipamentelor medicale recent achiziţionate este de 592.324 de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.
Conform preşedintelui CJ Galaţi, în perioada următoare, Spitalul Judeţean va fi dotat în premieră cu un echipament modern pentru fragmentarea calculilor renali fără durere şi fără anestezie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.