Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îndemnul lui Ciolacu pentru femei: 'Dacă bărbații nu v-au pus loc la masă, veniţi cu scaunul pliant!'

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara la Gala „Women in Economy”, că bărbaţii ocupă, atât în politică, cât şi în business, majoritatea funcţiilor la vârf și le-a îndemnat pe femei să nu aștepte ca bărbații să se dea la o parte.

„Ştiu că încă suntem o societate în care bărbaţii ocupă, atât în politică, cât şi în business, majoritatea funcţiilor la vârf. Şi vă spun cu sinceritate să nu aşteptaţi ca, pur şi simplu, bărbaţii să se dea la o parte! De aceea, vă îndemn să acţionaţi conform îndemnului primei femei de culoare ajunsă congressman american, care spunea simplu şi răspicat: 'Dacă ei nu v-au pus loc la masă, veniţi cu scaunul pliant!', a zis Ciolacu.

„Eu cred cu tărie că, doar dacă reuşim să demolăm aceste bariere social-economice dintre oportunităţile de angajare şi recompensa pentru muncă dintre femei şi bărbaţi, putem spera la o dezvoltare echitabilă a societăţii noastre. Şi spun asta cu gândul la un recent un raport al Băncii Mondiale care susţine că egalitatea de şanse este efectiv o politică economică extrem de profitabilă! Estimările experţilor arată că participarea întârziată a femeilor la ocuparea forţei de muncă şi antreprenoriat a costat lumea aproximativ 15% din PIB al său. Sunt convins că este momentul ca, noi, bărbaţii, să recunoaştem că am fost prea încăpăţânaţi sau prea conservatori şi am pierdut prea mult timp”, a adăugat liderul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.