Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Lider PNL: Guvernul Cioloș, un guvern al neputinței

ciolos

Declarațiile vicepremierului Costin Borc potrivit cărora membrii guvernului asistă neputincioși de multe ori la lucruri care se întâmplă sub nasurile lor în propriile ministere au provocat reacții.

Vezi și: Primele declaraţii ale viceprimarului Tuddy: Ce vrea să facă omul lui Tăriceanu la Bucureşti

Deputatul Raluca Turcan, vicepreședinte al PNL susține că ”toate declarațiile de aseară ale vicepremierului Borc au arătat o incapacitate cronică de a lua decizii. Numai planuri despre viitor sau încercări de derobare de reponsabilitate. Să spui după atâtea luni că nu poți face nimic pentru că te sapă funcționarii este o afirmare a neputinței. Nu e de mirare că toate proiectele economice stagnează”, a spus liderul PNL într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO

Vicepremierul Costin Borc s-a plâns într-o emisiunea la Realitatea TV că o treime dintre angajaţii instituţiei pe care o conduce (n.a. Ministerul Economiei) sunt dezinteresaţi sau chiar „pun tălpi” celor care şi-ar dori să lucreze, a declarat Costin Borc. El susţine însă că legea nu îi permite să îi concedieze.

„Regulamentele sunt foarte clare, eu nu pot să demit pe nimeni din minister. Aş putea la finele anului, e în ianuarie Şi va fi alt ministru, să îl evaluez şi să-i spun că nu e bun. Aş zice aşa: o treime ar vrea să facă lucruri, o treime sunt neutri, nu-i interesează deloc, şi ăia care pun tălpi. Ascund hârtii. Lucrăm la un program de hotărâre de guvern şi se pierde într-un departament. Mulţi sunt aduşi politic în ministere, trecuţi prin concursuri, de care nu te poţi atinge - o săptămână la un curs, 3 săptămâni în vacanţă. Ştiţi când face Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cursuri? În iulie şi august. Unde? La mare, aţi ghicit”, a declarat ministrul Economiei Costin Borc la Realitatea TV.

Întrebat ce fac, de fapt, miniştrii din Guvernul Cioloş, Borc a spus:

Vezi și: Internetul a 'explodat': Cele mai tari glume despre Tudy, noul viceprimar al Capitalei

"Mergem la birou la 7 dimineata și plecăm la 8 - 9 seara. Este o mare diferenţă, dar altceva voiam să spun de ce spuneţi că nu ştiţi ce facem. Poate nu suntem aşa buni la comunicare", a mai spus vicepremierul Costin Borc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.