Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declaraţii ale viceprimarului Tuddy: Ce vrea să facă omul lui Tăriceanu la Bucureşti

Primăria Capitalei bifează o nouă premieră. După edili gen Crin Halaicu sau Viorel Lis, Capitala României va avea un viceprimar mai mult decât special. Tudor Ionescu, alias Tuddy, omul şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi mâna dreaptă a Gabrielei Firea.

Citeşte şi: IMAGINI HORROR cu o bătaie la un club din Rusia: Au atacat cu drubjele / VIDEO

Omul care a devenit celebru după ce "s-a iubit virtual" cu Oana Zăvoranu are planuri mari la Capitală. Tudor Ionescu a fost ales joi cu 28 de voturi pentru postul de viceprimar al Capitalei. Tudor Ionescu a explicat, în primele sale declarații din postura de viceprimar, că nu vine din zona mondenă și că își propune să vină cu rezultate în fața bucureștenilor.

Citeşte şi: Viitorul selecţioner, desfiinţat înainte de a semna: 'Un drogangiu şi un prostituat'

“Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici, nu am discutat niciodată... viața mea personală nu o discut și aici se închide orice. Munca mea este cea pe care o vedeți aici și pe care o veți vedea pe teren. Ceea ce voi munci eu veți vedea în interesul cetățenilor bucureșteni. 24 din 24. De cinci ani de zile sunt antreprenor, în zona vinurilor. Unul din punctele de vânzare este în inima municipiului București, în Piața Obor. 40.000 de oameni care circulă zilnic acolo și cu care am putut să discut și să interacționez de-a lungul a cinci ani de zile.”, a spus Tuddy, conform Antenei 3.

Citeşte şi: Noi ORORI ale ISIS: AU FIERT DE VII 7 dezertori în timpul unui atac /FOTO

"Este prematur sa discutăm acum despre ce voi face în mod exact. Mă întrebaţi care este pregătirea mea? Eu am trei facultăţi pe care le-am terminat. Două dintre ele, una pe comerţ internaţional, alta pe ştiinţe politice, ambele în Bruxelles. Două mastere, ambele în Bruxelles, unul pe politică comparată şi unul pe studii europene. De aceea, ca să răspund un pic la întrebarea dumneavoastră, opţiunile mele se dirijează mai mult în zona Uniunii Europene şi a relaţiilor internaţionale. Nu trebuie să vă spun că UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil în acest moment, un mare semn de întrebare legat de motivul existenţei sale după referendumul din Marea Britanie şi din acest motiv şi eu, şi colegii mei, dar mai ales eu, îmi voi dedica eforturile pentru a clădi nu numai Capitala, una din cele 28 – încă – de state memebre ale UE, dar şi pentru a clădi UE un pic şi în Bucureşti”, a spus Ionescu. Tudor Ionescu a mai spus că are un câine şi că una dintre activităţile sale în cadrul primăriei va fi să se ocupe de câinii comunitari, arătând că Bucureştiul este deficitar în ceea ce priveşte capitolul „oraş pet-friendly”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.