Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT - Preşedinte de consiliu judeţean doar pentru o zi

????????????????????????????????????

Problemele cu legea ale unor lideri din administraţia locală generează situaţii dintre cele mai neobişnuite. Pentru ca angajaţii Consiliului Judeţean Braşov să-şi poată primi salariile, consilierii judeţeni au fost nevoiţi să desemneze un preşedinte pentru o zi, în contextul în care Aristotel Căncescu a fost suspendat din funcţie.

Consilierii judeţeni l-au desemnat pe vicepreşedintele Claudiu Coman să preia pentru o zi atribuţiile de ordonator de credite, anunţă Digi 24. În lipsa unui preşedinte la consiliul judeţean, nu avea cine să semneze ştatele de plată. Vicepreşedintele Claudiu Coman a fost votat de toţi cei 27 de consilieri judeţeni prezenţi luni la sedinţa extraordinară a instituţiei.

În această săptămână, consilierii ar trebui să voteze şi bugetul judeţului, însă aşteaptă mai întâi o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în privinţa contestaţiei referitoare la măsura de arest la domiciliu luată în cazul preşedintelui suspendat al CJ Braşov, Aristotel Căncescu. Acesta se află în arest preventiv din luna octombrie 2014, atunci când a fost reţinut pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.