Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT: Un prahovean îl invită pe Papa Francisc la Câmpina în speranța că așa Primăria o să asfalteze drumurile

facebook.com
Papa Francisc

Prahoveanul Dan Ioan Mușat i-a scris Papei Francisc, invitându-l și la Câmpina, sperând ca vizita Suveranului Pontif să "mobilizeze autoritățile locale și să asfalteze străzile orașului", informează observatorulph.ro.

"Sanctitatea Voastră,

Am primit cu bucurie informația că veți efectua în cursul anului 2019 o vizită în România. Prezenta Sanctității Voastre ne dorim să aducă pacea și liniștea în rândul locuitorilor "grădinii Maicii Domnului", așa cum a definit Sfântul Ioan Paul al II-lea țara în care locuiesc.

Pe lângă rolul pastoral al vizitei Sanctității Voastre, mă gândesc că vizita ar putea avea și un rol de creștere a bunăstării comunității în care locuiesc și anume Câmpina, județul Prahova.

În orașul Câmpina, județul Prahova, se află Parohia romano-catolică Sfântul Anton de Padova, Mănăstirea Augustinienelor contemplative ale Sfintei Rita, Asociația "Casa Speranței", toate aflate sub păstorirea arhiepiscopului Ioan Robu.

Dacă veți asculta ruga subsemnatului de a fi prezent în mijlocul comunității romano-catolice din Câmpina, județul Prahova, atunci când veți fi prezent în România, pe lângă bucuria imensă de a vă avea ca oaspete, ne-ati face și un mare bine deoarece autoritățile locale s-ar mobiliza și ar asfalta străzile orașului Câmpina, județul Prahova, astfel încât viața locuitorilor ar fi mult mai ușoară, cel puțin în ceea ce privește starea drumurilor.

Vă comunic totodată că în Câmpina, județul Prahova, se află și o mică comunitate de argentinieni, foarte credincioși, care cu siguranță vă vor face vizita dumneavoastră cu atât mai plăcută.

Lăudat să fie Isus!

Ioan Mușat, Câmpina, 12 decembrie 2018

Papei Francisc, Episcop al Romei, Slujitor al slujitorilor Domnului", arată jurnaliștii citați.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Klaus Iohannis O NOUĂ SESIZARE la CCR - OUG privind modificarea Legii vânătorii și a protecției fondului cinegetic, CONTESTATĂ de șeful statului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.