Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INFECTAT cu COVID-19, Lucian Bode l-a băgat în CARANTINĂ pe ambasadorul SUA: Decizie RADICALĂ luată de Adrian Zuckerman

Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Zuckerman

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, nu va mai participa personal la întrevederi în umătoarele zile, până când va fi testat pentru Covid. Diplomatul s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost ulterior confirmat cu Covid.

Potrivit unui anunț al Ambasadei SUA la București, Adrian Zuckerman nu este considerat caz de contact direct, deși s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Citește și: Alexandru Rafila trage semnalul de alarmă: s-ar putea ajunge la 25.000 de cazuri de infectări cu COVID-19

„După întâlnirea pe care Ambasadorul Zuckerman a avut-o ieri cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ni s-a adus la cunoștință faptul că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode a fost pozitiv. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul Zuckerman nu este considerat caz de contact direct. Din dorința de a fi foarte prudent, Ambasadorul Zuckerman nu va participa personal la întrevederi până la momentul la care va fi testat pentru prezența coronavirusului, în acest sfârșit de săptămână. Ambasadorul nu prezintă simptome COVID-19, iar starea sănătății sale este una bună”, a transmis Ambasada SUA.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat miercuri seara că a fost depistat cu Covid-19.

Citește și: România, în pragul dezastrului sanitar! Virgil Musta: ‘În foarte scurt timp sistemul va fi copleșit și trebuie să găsim soluții’

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv”, a anunțat Lucian Bode pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.