Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Influenceriță ucisă de doi chinezi: o 'tratau' la o clinică, iar apoi au scăpat de cadavru

Un tribunal din Cambodgia a inculpat un cuplu chinez pentru uciderea unei influenceriţe sud-coreene, al cărei cadavru a fost găsit într-o fosă la periferia capitalei Phnom Penh, a anunţat miercuri un procuror, potrivit AFP, informează Agerpres.

Cei doi cetăţeni chinezi, care administrează o clinică, au fost arestaţi săptămâna trecută după descoperirea rămăşiţelor lui BJ Ahyeong, potrivit unui raport al poliţiei cambodgiene.

În mărturia lor în faţa poliţiei, Lai Wenshao, în vârstă de 30 de ani, şi Cai Huijuan, în vârstă de 39 de ani, au declarat că s-au debarasat de cadavrul influenceriţei, despre care susţin că a murit în urma unor convulsii pe 4 iunie în timp ce era tratată la clinica lor, a precizat aceeaşi sursă.

Procurorul Plang Sophal a declarat pentru AFP că cei doi au fost inculpaţi marţi pentru "crimă însoţită de tortură". Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi cetăţeni chinezi ar putea fi condamnaţi la închisoare pe viaţă.

BJ Ahyeong lucra ca influenceriţă pentru serviciul sud-coreean de streaming video AfreecaTV şi avea peste 250.000 de urmăritori pe reţeaua de socializare Instagram.

Potrivit presei sud-coreene, BJ Ahyeong, pe numele real Byun Ah-yeong, avea 33 de ani.

În martie, ea anunţase pe reţelele de socializare că renunţă la statutul de influenceriţă pentru a "trăi pentru moment ca o persoană normală".

Marţi, purtătorul de cuvânt al Ministerului sud-coreean de Externe, Lim Soo-suk, a declarat că autorităţile locale investighează acest "incident nefericit".

"Ministerul Afacerilor Externe oferă asistenţa consulară necesară familiei îndoliate", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.