Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informații NEȘTIUTE, direct din spital - Ce făcea femeia jandarm bătută de protestatari, după internare

Inquam Photos
jandarmerita batuta

Jandarmerița Ștefania a avut un comportament ciudat în orele în care a fost internată la spital. Femeia nu va uita multă vreme ce a pățit vinerea trecută (10 august) la mitingul din Piața Victoriei. Tânăra de 23 de ani a fost bătută de un grup de protestatari și a ajuns la spital, potrivit cancan.ro.

Jandarmerița a acuzat dureri cervicale și imediat a fost transportată la Spitalul Floreasca, acolo unde a primit îngrijiri medicale de urgență. Inițial, medicii au crezut că Șefania are fracturi la nivel cervical, dar din fericire situația nu a fost atât de gravă. Pe de altă parte, deși nu prezenta alte probleme, Ștefania a rămas internată.

„Doctorii au hotărât să o mai țină 24 de ore sub observați și să îi facă o tomografie”, au spus surse apropiate, potrivit wowbiz.ro. Mai mult, se pare că decizia a fost luată pentru că jandarmerița avea un comportament ciudat, care i-a șocat pe medici în momentul în care a fost internată.

Citește și: Date în PREMIERĂ: Câți bani pierd românii care se pensionează anticipat

„Avea halucinații, se comporta ciudat, spunea că retrăiește momentele în care o băteau protestatarii nervoși”, au povestit surse apropiate de jandarmeriță.

Jandarmerița a fost externată

Jandarmerița bătută la protestele din Piața Victoriei a fost externată pe 14 august. Ieșită din spital, Ștefania a mers repede spre mașină, având capul acoperit cu o șapcă și purtând o pereche de ochelari de soare. Tânăra nu a făcut nicio declarație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.