Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informaţii noi de la audierea lui Carmen Dan: Ce s-a întâmplat, de fapt, în interiorul DNA (surse)

carmen dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat joi, la ora 19, la ieșirea din sediul DNA, că a fost audiată de procurorii anticorupție în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Deşi s-a aflat în clădirea DNA timp de trei ore, audierea propriu-zisă a durat doar o oră, precizează surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Audierile de azi au vizat aspecte de acum 10 ani, mai exact din anul 2009. Deşi s-a afirmat că vizată este perioada în care Carmen Dan era prefect de Teleorman, întrebările procurorului de caz au vizat perioada când actualul ministru era consilier juridic in aparatul Consiliului Judeţean Teleorman. Mai exact, Carmen Dan a fost întrebată de activitatea unei comisii de evaluare in privința atribuirii unui contract pentru reabilitarea unui drum județean.

Carmen Dan a fost numită subprefect abia în anul 2012, iar prefect în anul 2014.

Audierea a durat puţin peste o oră, chiar dacă a fost chemată mult mai devreme. În restul timpului, Carmen Dan a fost ţinută în sala de asteptare, respectiv pe holul din faţa sălii de audiere.

Potrivit aceloraşi surse, în perioada următoare vor continua audierile în acest dosar.

Pe 13 noiembrie 2017, DNA anunţa că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.