Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Informaţii utile: aplicaţii de paşapoarte

www.wired.com
Aplicatie carantina supravehgere
Având în vedere extinderea dispoziţiilor autorităţilor emirateze, pentru 30 de zile , de la data de 18 mai a.c. , în ceea ce priveşte limitarea personalului la birouri, la maxim 30 % şi a suspendării programului de lucru cu publicul al autorităţilor, instituţilor, misiunilor diplomatice etc, în contextul aplicării măsurilor de prevenţie a extinderii pandemiei covid-19, prin preluarea doar a serviciilor care sunt urgenţe şi cazuri speciale , pe baza documentelor justificative , cererile de servicii consulare se pot prelua în aceste condiţii, până la noi reglementări, pe care le vom comunica de îndată ce vor fi adoptate.
Aşadar, consulatul a efectuat în aceasta perioadă servicii consulare imperios necesare, pe baza unei solicitări pe email dubai@mae.ro, cu prezentarea situaţiei şi a urgenţei.
Persoanele rezidente în EAU, care deţin paşapoarte expirate, nu încalcă reglementări în vigoare ale statului emiratez.
Conform dispoziţiilor în vigoare anunţate de autorităţile emirateze, vizele de rezidenţă au fost extinse ca valabilitate până la sfârsitul anului 2020, nefiind obligatorie procedura de re-înnoire a vizei, pe un paşaport valabil minim 6 luni.
Dacă doriţi să călătoriţi în România şi deţineţi paşaport expirat, puteţi solicita un titlu de călătorie la consulat şi veţi fi programat de urgenţă.
Dacă angajatorul vă soliciă expres re-înnoirea paşaportului , fără de care nu vă puteţi îndeplini atribuţiile de servici, puteţi solicita acest serviciu la consulat, pe baza solicitării în scris (pe email) a angajatorului.
Pentru copii nou născuţi, se efectuează aplicaţii de paşaport, documentul fiind necesar pentru dreptul de şedere legal, asigurare medicală, etc.
Vă mulţumim !

Scrie, Consulatul General al Romaniei la Dubai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.