Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ING România are un nou director general: Mihaela Bîtu, angajată la companie în urmă cu 25 de ani, ajunge la conducerea băncii

www.ziuaconstanta.ro
ING Bank

Mihaela Bîtu va deveni noul director general al ING Bank România, începând cu 3 iulie, a anunţat joi banca într-un comunicat, relatează News.ro.

Citește și: Dacia continuă să aibă succes în Marea Britanie - Vânzările au crescut cu 4,6%

Numirea vine după un mandat de şapte ani al lui Michal Szczurek, care va prelua conducerea diviziei de Retail a grupului ING din regiunea Asia.

Mihaela Bîtu s-a alăturat echipei ING România la scurt timp după înfiinţarea companiei, în urmă cu 25 de ani.

Cu o bogată experienţă multi-disciplinară în domeniul bancar, atât pe piaţa din România, cât şi peste graniţe, ocupă în prezent funcţia de Head of Wholesale Banking şi director general adjunct. Din luna mai 2018, Mihaela Bîtu este şi membru al Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor.

"Istoria noastră de 25 de ani este o dovadă clară a angajamentului pe termen lung al grupului ING în România şi ne propunem să sprijinim pe mai departe dezvoltarea mediului de afaceri românesc prin serviciile oferite, prin conduita în afaceri şi prin spiritul inovativ", afirmă Mihaela Bîtu, ING Bank România.

ING sărbătoreşte 25 de ani de activitate pe piaţa din România. În prezent, ocupă al şaselea loc în topul băncilor locale, cu o cotă de piaţă, cu puţin peste 10% şi o creştere organică în tot acest timp. Numărul de clienţi individuali ING activi a ajuns la 1,32 milioane.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.