Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ING se reorganizează drastic: Compania desființează mai multe mii de locuri de muncă

www.ziuaconstanta.ro

Grupul bancar olandez ING Groep NV, prezent și pe piața din România, va anunța luni un plan de reorganizare care prevede eliminarea mai multor mii de locuri de muncă dar afectează și autonomia subsidiarelor ING, informează un articol publicat vineri în cotidianul olandez Het Financieele Dagblad care citează surse din interiorul băncii, transmite Bloomberg.

Reorganizarea ar urma să genereze economii de miliarde de euro dar va duce și la crearea unui management mai centralizat. De asemenea, Het Financieele Dagblad susține că ING consideră că există oportunități în Belgia, Olanda, Germania și Polonia dar are îndoieli cu privire la prezența sa pe piața din Turcia, unde nu a dobândit încă o masă critică.

Citește și: Președintele care l-a numit 'fiu de curvă' pe Obama șochează din nou: Se compară cu HITLER

Directorul general Ralph Hamers vrea să transforme ING într-o bancă orientată pe Europa și vrea să extindă activitatea de creditare către consumatori și companii în afara pieței domestice pe măsură ce dobânzile extrem de reduse și cerințele organismelor de reglementare în materie de consolidare a capitalului riscă să reducă profitul.

ING Bank oferă servicii bancare unui număr de peste 34 milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de Internet, ING are aproximativ 52.000 de angajați, anunță Agerpres.

Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți — companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice. ING România a obținut un profit de net de 84 de milioane de lei în T1 2016, cu 3% mai mare decât în T1 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.