Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îngerul păzitor purta uniformă de polițist: Un tânăr din Satu Mare, scos din ștreang și readus la viață de un agent de poliție

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un tânăr care a vrut să se sinucidă din cauza unor certuri cu părinţii a fost salvat, joi, de la moarte de către un poliţist din judeţul Satu Mare, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit agerpres.ro.

Eugen Teodorovici despre europarlamentare: 'Nu sunt interesat nici de postul de comisar și nici de nu mai știu ce în afara României'

Potrivit sursei citate, tânărul de 23 de ani, din localitatea Poiana Codrului, a anunţat printr-un apel la 112 că vrea să se sinucidă în urma unor neînţelegeri pe care le-a avut cu părinţii.

"Apelul a fost direcţionat către agent de poliţie Ungur Vasile, şeful Postului de Poliţie Crucişor, care s-a deplasat de urgenţă la domiciliul tânărului, unde, întâlnindu-se cu părinţii acestuia, le-a comunicat de intenţiile fiului lor şi au pornit împreună în căutarea lui. Ajuns la o anexă, a constatat că poarta de acces era închisă din interior, astfel că a forţat-o pentru a reuşi să intre, moment în care a observat tânărul agăţat cu ajutorul unei sârme, înfăşurată în jurul gâtului, de un par, în mijlocul anexei. Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, l-a scos afară şi i-a acordat primul ajutor, salvându-i viaţa. Ulterior a solicitat o ambulanţă care l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a precizat sursa citată.

Agentul de poliţie Vasile Ungur îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Crucişor, din luna iulie 2016, fiind încadrat din sursă externă. Înainte a îmbrăca uniforma de poliţist, el a fost militar timp de 6 ani, perioadă în care a participat inclusiv la o misiune în Afganistan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.