Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ingrid Mocanu, despre presiunile din CSM: 'Este infracţiune flagrantă. Se numește trafic de influență'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Avocata Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiţiei, reacţionează la informaţiile publicate de STIRIPESURSE.RO despre presiunile exercitate de Secţia pentru procurori a CSM în cazul cererii de redeschidere a urmăririi penale pentru fapte presupus a fi fost comise de judecătorul CSM Bogdan Mateescu. Ingrid Mocanu afirmă că acţiunea unor membri ai CSM de a-l convoca pe Nicolae Marin, adjunctul SIIJ, la o discuţie despre un dosar penal este infracţiune.

"De asta se dorește desființarea SIIJ. Pentru ca niște mafioți să își vadă liniștiți de treabă.... cu protecție de la ”garantul independenței justiției”? Domnule Nicolae Marin, asta este infracțiune flagrantă... se numește trafic de influență și subiectul traficării sunteți chiar dvs.

O autosesizare, ceva? Altfel, v-ați înființat degeaba. Și pierdem și aiurea în tramvai vremea pe aici pentru a vă lua apărarea. Aveți datoria să faceți ceva: să susțineți ferm că este o minciună ce scrie aici sau mâine la prima ora să îl puneți sub acuzare (nu dvs. personal, ci la sesizarea dvs.) pe acest infractor, pentru că dacă este real, un real infractor umblă liber prin CSM și decide una sau alta despre soarta acestei țări", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

Reacţie avocatei Ingrid Mocanu vine în contextul în care STIRIPESURSE.RO informa ieri, citând surse din sistemul judiciar, că adjunctul SIIJ a fost convocat zilele trecute în biroul vicepreşedintelui CSM, la o discuţie cu mai mulţi procurori şi cu judecătorul Bogdan Mateescu, despre dosarul celui din urmă. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.